Jalkapallon EM kisat tarjoavat huikeaa viihdettä niin otteluiden, kuin vedonlyönninkin puolesta. Vaikka jalkapallon arvokisat ovatkin yksi harvoista turnauksista, joissa jännitystä ei välttämättä kertoimien puolelta tarvitse erikseen lähteä etsimään, saattaa pieni lisäpanos TV:stä tulevaan jalkapallo-otteluun nostaa katselukokemuksen täysin uusille ulottuvuuksille. Ollaan kuitenkin sen verran nyt rehellisiä, että jalkapallon EM vedonlyönti tuskin tulee edes mieleen, kun Huuhkajat ensimmäistä kertaa viheriölle astelevat!

1
4 / 5
TOTAL SCORE

200% upp till 1500kr

Kesän arvokisat tarjoavat monipuolisesti vaihtoehtoja vedonlyönnin harrastamiseen, oli kyse sitten voittajavedosta, monivedosta, tai vaikkapa maalikuninkaan arvuuttelusta. Tässä oppaassa tulemme käymään läpikotaisin kaikki EM 2020 vedonlyöntiin liittyvät vinkit ja yksityiskohtaiset tiedot mm. tarjolla olevista EM-jalkapallo bonuksista, kohteista sekä kertoimista. Tulemme myös analysoimaan puhtaasti “mututuntumalta” kisoje parhaimpia peli-ideoita – myös Suomen alkulohkon pelit tullaan käymään lävitse.

Kannattaa muistaa, että loppujen lopuksi kyse on vedonlyönnistä, jossa kertoimet elävät lähes päivittäisellä tasolla. Tämä tarkoittaa sitä, että artikkelissa esitetyt kertoimet ja peli-ideat saattavat vielä muuttua ennen varsinaista H-hetkeä, mikäli kertoimenlaskijoiden tietoon tulee esimerkiksi tärkeitä poissaoloja, tai muita merkittäviä tekijöitä, jotka saattavat otteluiden lopputuloksiin vaikuttaa. Toistaiseksi saatavilla on kohtalaisen paljon jo pelattavia kohteita, mutta näitä tulee ilmestymään vielä sadoittain uusia, kun kisojen avajaispäivä lähestyy.

EM vetovihjeet

EM vetovihjeitä kannattaa hyvissä ajoin alkaa pohtimaan, sillä mitä syvemmän analyysin onnistut tekemään, sen suuremmalla todennäköisyydellä tulet olemaan oikeassa, kun pelit alkavat. Varmaa rahaa ei vedonlyönnissä ole edes olemassa, mutta hyvällä taustatyöllä sinulla on mahdollisuus merkittävästi vaikuttaa omiin nettovoittoihisi.

EM vetovihjeet kannattaa luonnostella siis hyvissä ajoin, mutta mihin oikein kannattaisi keskittyä? Kohteita ja kertoimia on kuukauden ajan tarjolla niin paljon, ettei kukaan normaali ihminen ehdi niitä edes läpi käymään. Suosittelemmekin valitsemaan muutaman erilaisen vetomuodon, joissa koet omaavasi parhaan edgen. Tällaisia vetomuotoja voivat olla esimerkiksi:

 • Pitkäveto (1X2)
 • Outrights (voittajaveto)
 • Player specials (pelaajaerikoiset)
 • O/U (over / under)

Mitä maata veikataan Jalkapallon EM-kisojen 2020 voittajaksi?

EM-kisojen voittajasta ei tällä hetkellä ole epäselvyyttä, ainakaan jos kertoimien keskiarvosta jotain pystyy päättelemään. Lähes kaikki vedonvälittäjät ovat tällä hetkellä veikanneet Englantia ennakkosuosikiksi, ja sitä betsaamalla saa rahansa n. 6 kertaisesti takaisin. Jos kertoimia on uskominen, tältä näyttäisi EM kisojen lopulliset sijoitukset (suluissa kertoimien keskiarvo tällä hetkellä):

Sijoitus Maa Kerroin
1. Englanti 6.00
2. Belgia 6.75
3. Ranska 7.00
4. Hollanti 9.00
5. Espanja 9.00
6. Saksa 10.00
7. Italia 12.00
8. Portugali 16.00
9. Kroatia 25.00
10. Tanska 60.00

 

Huolimatta Tanskan massiivisesta 60.00 -kertoimesta, emme miellä tätä kuitenkaan kovin hyväksi pelikohteeksi. TOP 10 listalta ensimmäisenä huomio kiinnittyy viime MM-kisoissa finaaliin asti yltäneen Kroatian kerroin, 25.00. Luka Modricin ja kumppaneiden tähdittämä Kroatia tulee varmasti olemaan kesän kisoissa erittäin vahva, ja näkisimmekin, että Kroatia EM-kultaa tulee voittamaan useammin kuin 1/25.

Yllä oleva listaus on siinäkin mielessä melko erikoinen, että suurin osa voittajasuosikeista on jollain ilveellä onnistuttu tunkemaan samaan F-lohkoon! Lohkossa pelaa Saksa, Ranska sekä Portugali! F-lohko saattaa siis olla koko arvokisojen historiassa yksi kovatasoisimmista lohkoista.

Voittajakertoimien vaihtuvuuteen vaikuttaa merkittävästi se, että suurimmassa osassa Euroopan pääsarjoja kausi on vielä kesken. Pitkän jalkapallokauden negatiivinen puoli on se, että loppupuoliskolla väsyneet ja loppuun kulutetut pelaajat usein loukkaantuvat normaalia herkemmin. Esimerkiksi juuri Kroatian kaltaiselle joukkueelle olisi täysi katastrofi, mikäli Luka Modricin kaltaiset pelaajat eivät loukkaantumisesta johtuen pystysi pelaamaan.

Veikkauksemme EM-kisojen voittajaksi: Kroatia 25.00 kertoimella

Ketä veikataan Jalkapallon EM-kisojen 2020 maalikunikaaksi?

Englannin ollessa ennakkosuosikki kisoihin lähdettäessä, myös maalikuninkaan titteli on ainakin kertoimien puolesta matkaamassa samaan osoitteeseen. Pienin kerroin maalikuninkuudesta on tällä hetkellä Tottenhamin hyökkääjällä, Harry Kanella. Kanen maalikuninkuudesta maksetaan n. 6.00 kerrointa. Seuraavana listalla on mm:

Sijoitus Pelaaja Kerroin
1. Cristiano Ronaldo 8.00
2. Kylian Mbappe 9
3. Romelu Lukaku 9.00
4. Memphis Depay 12.00
5. Alvaro Morata 13.00
6. Antoine Griezmann 20.00
7. Timo Werner 20.00
8. Serge Gnabry 20.00
9. Raheem Sterling 21.00

 

Maalikuninkaan veikkaaminen ei aina välttämättä tuo mukanaan positiivista odotusarvoa, sillä asian ratkeamiseen liittyy niin monta liikkuvaa tekijää. Mikä joukkue menee pisimmälle, mikä joukkue pelaa helpoimmat alkulohkon ottelut, jne. Esimerkiksi maailmanmestaruuden Ranskalle paukuttanut Antoine Griezmann on mielestämme todella huono valinta, vaikka mies saakin jopa yli 20.00:n kertoimia. Griezmannin kausi FC Barcelonan riveissä on ollut suoraan sanottuna hirveä, vaikka roolitukseltaan maajoukkueessa mies pelaakin hieman hyökkäävämmällä tontilla. Ranskan, Saksan sekä Portugalin pelaajia kannattaa kupongille valita harkiten, sillä nämä kaikki kolme (3) maata pelaavat samassa alkulohkossa.

Juuri ja juuri TOP 10 listaukseen mahtuva Raheem Sterling on toimituksemme valinta kisojen maalikuninkaaksi. Manchester Cityssä täysin uudeksi pelaajaksi Pep Guardiolan alaisuudessa kuoriutunut Raheem “The Dream” Sterling edustaa Englannin uuden sukupolven jalkapalloilijoita, ja pystyy onnistuessaan latomaan maaleja kuin liukuhihnalta. Sterlingin menestyksekästä uraa on varjostanut tasaisuuden puuttuminen viimeistelyssä, vaikka muuten mies on ehdottomasti yksi maailman tämän hetken parhaimpia hyökkäyspään pelaajia. Mikäli maalikuninkuus Englannin joukkueeseen matkaa, uskaltaisimme väittää, että sen tulee voittamaan joko Raheem Sterling, tai Harry Kane.

Mitä kertoimia Suomen EM-jalkapallo 2020 otteluista annetaan?

Moni vedonlyöntiä tarjoava nettikasino on jo laittanut kertoimet esille Suomen ensimmäisestä ottelusta, joka käydään 13.6.2020. Vastaan asettuu Tanska, eikä kertoimien osalta Suomelle ole hirveästi jätetty mahdollisuuksia ottelun voittamiseen! Kertoimet näyttävät tällä hetkellä tältä:

Tanska Tasapeli Suomi
6.25 3.33 1.96

 

Suomen EM-kultaan ei myöskään kovin moni usko (mikä on tietysti ihan realistinen odottama, ettei Suomi kultaa vie), sillä betsaamalla Huuhkajien arvokisavoittoa saat rahasi takaisin keskimääräisesti n. 250.00 kertaisesti.

Suomen kertoimet voitosta tulevat luultavasti myös alkulohkon kahdessa muussakin ottelussa olemaan tuota luokkaa (+6.00), sillä esimerkiksi toisena vastustajanaan Suomi kohtaa koko kisojen toiseksi pienimmällä kertoimella tällä hetkellä olevan Belgian. Belgiaa vastaan Suomi tulee mitä todennäköisemmin saamaan yli 10.00 kertoimia, ja tasapeliäkin voitaisiin pitää jo yhtenä kaikkien aikojen kovimpana suomalaisen jalkapalloilun suorituksena.

 

EM 2021 -kertoimet: VEDONLYÖNTIFIRMOJEN SUOSIKIT FUTIKSEN EM-kisoihin

Unohda uimareissut, hellesäät ja ihastuttavat tytöt rannalla bikineissään. Kesän kuuminta menoa on nimittäin tarjolla jalkapallon EM-kisoissa. Saksa ja Espanja ovat voittaneet tämän turnauksen kaikkein useimmin, mutta viime kerralla finaalissa nähtiin Portugali ja Ranska. Turnauksen alku on näyttänyt sen, että koko nelikko Saksaa lukuun ottamatta kuuluu EM-kisojen suurimpiin suosikkeihin myös vuonna 2021. EM 2021 -kertoimet nostavat tällä hetkellä Ranskan selväksi ykkössuosikiksi voittamaan koko turnauksen.

Meitä suomalaisia kiinnostaa tietysti myös se, miten Suomi tulee pärjäämään ensimmäisissä jalkapallon EM-kisoissaan. Alku on ainakin ollut odotettua vahvempi, joten toivottavasti sinivalkoiset löytävät itsensä vielä jatkopeleistä asti. Ranskaa vastaan Suomi tuskin kultamitaleista taistelee, mutta muita kovia haastajia on kuitenkin mukana paljon. Pysy mukana, niin esittelemme sinulle suosituimmat maat EM-vedonlyönnissä ja käymme läpi muutamien pelifirmojen EM 2021 -kertoimet juuri nyt.

Tässä ovat parhaat vedonlyöntisivustot jalkapallon EM-kisoihin

There are no available matches


Haluatko lyödä vetoa tietäen, että kertoimet ovat korkeita, voitot verottomia ja kaikki toimii aina ongelmitta? Valitse siinä tapauksessa jokin alla olevista tunnetuista vedonlyöntisivustoista, joiden toiminta on poikkeuksetta erittäin laadukasta. Niillä on lisäksi kaikilla MGA:n turvallinen ja veroton lisenssi. Luvassa on maailmanluokan pelikokemus, valitsit sitten minkä sivuston tahansa.

Vedonlyöntifirmojen EM 2021 -suosikit kertoimien valossa


Jos olet seurannut EM-vedonlyöntiä mielenkiinnolla, olet varmasti huomannut, kuinka paljon jännittäviä pelikohteita on tarjolla. Me olemme keränneet alle joitakin niistä ja nostaneet esiin EM 2021 -suosikit kertoimien valossa. Toisin sanoen näiden maiden menestysmahdollisuudet ovat suurimmat. Voit myös katsoa prosentuaalisen todennäköisyyden jokaisen vaihtoehdon toteutumiselle EM 2021 -kertoimiin perustuen. Näin voit helpommin löytää tuottoisia vetokohteita.

10 suosikkia turnausvoittajaksi

Kertoimet jalkapallon Euroopan mestarille 2021

 

Betsson

%

LeoVegas

%

Mr Green

%

Ranska

4.50

22.2%

4.80

20.8%

4.80

20.8%

Italia

7.25

13.8%

7.50

13.3%

7.50

13.3%

Englanti

7.50

13.3%

7.50

13.3%

7.50

13.3%

Belgia

8.00

12.5%

7.50

13.3%

7.50

13.3%

Portugali

8.50

11.8%

8.50

11.8%

8.50

11.8%

Espanja

9.50

10.5%

10.00

10%

10.00

10%

Saksa

12.00

8.3%

13.00

7.7%

13.00

7.7%

Hollanti

14.00

5.5%

15.00

6.7%

15.00

6.7%

Kroatia

60.00

1.7%

51.00

2.0%

51.00

2.0%

Tanska

70.00

1.4%

61.00

1.6%

61.00

1.6%

 

Lyö vetoa

 

Lyö vetoa

 

Lyö vetoa

 

Kertoimet päivitetty 18.6.2021

10 suosikkia maalikuninkaaksi

Kertoimet jalkapallon EM-kisoissa eniten maaleja tekevälle pelaajalle

 

Betsson

%

LeoVegas

%

Mr Green

%

Cristiano Ronaldo

5.00

20%

5.00

20%

5.00

20%

Romelu Lukaku

5.00

20%

5.00

20%

5.00

20%

Ciro Immobile

8.00

12.5%

10.00

10%

10.00

10%

Harry Kane

10.00

10%

12.00

8%

12.00

8%

Kylian Mbappe

12.00

8.3%

15.00

6.7%

15.00

6.7%

Memphis Depay

20.00

5.0%

21.00

4.8%

21.00

4.8%

Karim Benzema

20.00

5.0%

28.00

3.6%

28.00

3.6%

Raheem Sterling

25.00

4.0%

36.00

2.8%

36.00

2.8%

Patrik Schick

30.00

3.3%

36.00

2.8%

36.00

2.8%

Manuel Locatelli

30.00

3.3%

46.00

2.2%

46.00

2.2%

 

Lyö vetoa

 

Lyö vetoa

 

Lyö vetoa

 

Kertoimet päivitetty 18.6.2021

Suomen putoamiskierros

Kertoimet sille, missä vaiheessa Suomi putoaa EM-kisoista

 

Betsson

%

LeoVegas

%

Mr Green

%

Lohkovaihe

N/A

N/A %

1.72

58.1%

1.72

58.1%

1. pudotuspelikierros

N/A

N/A %

2.55

39.2%

2.55

39.2%

Puolivälierä

7.50

13.3%

10.50

9.5%

10.50

9.5%

Välierä

40.00

8%

29.00

3.4%

29.00

3.4%

Kakkonen

150.00

2.5%

71.00

1.4%

71.00

1.4%

Voittaja

601.00

1%

91.00

1.1%

91.00

1.1%

 

Lyö vetoa

 

Lyö vetoa

 

Lyö vetoa

 

Kertoimet päivitetty 18.6.2021

Lohkon A voittaja

Kertoimet EM-lohkon A voittajamaalle

 

Betsson

%

LeoVegas

%

Mr Green

%

Italia

1.10

90.9%

1.07

93.5%

1.07

93.5%

Wales

7.00

14.3%

8.00

12.5%

8.00

12.5%

 

Lyö vetoa

 

Lyö vetoa

 

Lyö vetoa

 


Kertoimet päivitetty 18.6.2021

Lohkon B voittaja

Kertoimet EM-lohkon B voittajamaalle

 

Betsson

%

LeoVegas

%

Mr Green

%

Belgia

1.05

95.2%

1.01

99.0%

1.01

99.0%

Suomi

11.00

9.1%

16.00

6.25%

16.00

6.25%

Venäjä

67.00

1.5%

N/A

0%

N/A

0%

 

Lyö vetoa

 

Lyö vetoa

 

Lyö vetoa

 


Kertoimet päivitetty 18.6.2021

Lohkon C voittaja

Kertoimet EM-lohkon C voittajamaalle

Hollanti on varma voittaja.

 

Lyö vetoa

 

Lyö vetoa

 

Lyö vetoa

 


Kertoimet päivitetty 18.6.2021

Lohkon D voittaja

Kertoimet EM-lohkon D voittajamaalle

 

Betsson

%

LeoVegas

%

Mr Green

%

Englanti

1.13

88.5%

1.21

82.7%

1.21

82.7%

Tsekki

6.55

15.3%

5.80

17.2%

5.80

17.2%

Kroatia

21.00

4.8%

25.00

4%

25.00

4%

Skotlanti

41.00

2.4%

46.00

2.2%

46.00

2.2%

 

Lyö vetoa

 

Lyö vetoa

 

Lyö vetoa

 


Kertoimet päivitetty 18.6.2021

Lohkon E voittaja

Kertoimet EM-lohkon E voittajamaalle

 

Betsson

%

LeoVegas

%

Mr Green

%

Espanja

1.50

66.7%

1.44

69.4%

1.44

69.4%

Ruotsi

5.50

18.2%

6.25

16%

6.25

16%

Slovakia

6.00

16.7%

6.75

14.8%

6.75

14.8%

Puola

21.00

4.8%

20.00

5%

20.00

5%

 

Lyö vetoa

 

Lyö vetoa

 

Lyö vetoa

 


Kertoimet päivitetty 18.6.2021

Lohkon F voittaja

Kertoimet EM-lohkon F voittajamaalle

 

Betsson

%

LeoVegas

%

Mr Green

%

Ranska

1.60

62.5%

1.60

62.5%

1.60

62.5%

Portugali

3.35

29.9%

3.35

29.9%

3.35

29.9%

Saksa

8.00

12.5%

8.00

12.5%

8.00

12.5%

Unkari

150.00

0.7%

141.00

0.71%

141.00

0.71%

 

Lyö vetoa

 

Lyö vetoa

 

Lyö vetoa

 

Kertoimet päivitetty 18.6.2021

Pelaajien suosimat EM 2021 -kertoimet


Kaikista vedonlyöntimarkkinoista – siis erilaisista vetokohteista, joita pelifirmat tarjoavat – osa on pelaajien keskuudessa selvästi muita suositumpia. Alle olemme keränneet niistä kaikkein arvostetuimmat. Selitämme myös lyhyesti, mitä mikäkin vaihtoehto tarkoittaa. Luonnollisesti nämä vedonlyöntikohteet ovat vain pieni osa kaikista EM 2021 -kertoimista, joita parhaat vedonlyöntisivustot sisältävät.

 • Ottelun voittaja
 • Lohkovoittaja
 • Turnausvoittaja
 • Tasoitusveto
 • Molemmat joukkueet tekevät maalin
 • Ottelun maalimäärä
 • Parillinen vai pariton maalimäärä
 • Puoliaikatulos
 • Paras maalintekijä

 

Ottelun voittaja

Tämä on kaikista vetokohteista suosituin. Lyöt vetoa siitä, kumpi maa voittaa tietyn ottelun, vai päättyykö se tasapeliin.

Molemmat joukkueet tekevät maalin

Tämä on ”Kyllä tai ei”-vetokohde, jossa veikkaat yksinkertaisesti sitä, tekevätkö molemmat joukkueet tietyssä ottelussa maalin vai eivät. 

Ottelun maalimäärä

Tässä kohteessa vedonlyöntisivusto tarjoaa mahdollisuuden lyödä vetoa siitä, onko tietyn ottelun maalimäärä yli- vai alle valitun arvon. Tavallisesti raja-arvo on 2.5 maalia.

Parillinen vai pariton maalimäärä

Onko tietyn ottelun lopullinen maalimäärä pariton vai parillinen? Jos ottelussa nähdään esimerkiksi kolme maalia, voittaa pariton vaihtoehto, kun taas vaikkapa kahdella tai neljällä maalilla voittotulos on parillinen.

Tasoitusveto

Tasoitusveto toimii muuten samaan tapaan kuin vedonlyönti ottelun voittajasta, mutta tässä vetotyypissä toiselle joukkueelle annetaan tasoitusta. Esimerkiksi Suomelle voidaan antaa +2 tasoitus. Se tarkoittaa sitä, että vedossa Huuhkajat aloittaa kahden maalin etumatkalta vastustajaan nähden. Jos Suomi sitten häviää esimerkiksi yhdellä maalilla, kuten Venäjää vastaan kävi, on se kuitenkin voittanut vetokohteen lukemin 2–1.

Paras maalintekijä

Tässä kohteessa lyöt vetoa siitä, kuka pelaajista tekee eniten maaleja koko turnauksessa.

Turnausvoittaja

Turnausvoittaja tarkoittaa luonnollisesti vedonlyöntiä siitä, mikä maa nappaa EM-kullan itselleen.

Lohkovoittaja

Mikä maa kerää lohkossaan eniten pisteitä ja nousee lohkovoittajaksi? Siitä lyödään vetoa tässä kohteessa.

Puoliaikatulos

Tässä vedonlyöntikohteessa veikataan sitä, kumpi maa johtaa tietty ottelua puoliajalla, vai onko tilanne tasan.

Yhteenveto & UKK

Mikä on Suomen kerroin EM-kisojen voitosta?

Kertoimet vaihtelevat eri operaattoreiden välillä, mutta pääasiallisesti voitosta tarjotaan tällä hetkellä yli 200.00:n kertoimia.

Mikä on Teemu Pukin kerroin maalikuninkuudesta?

Mikäli “El Pugi” onnistuu iskemään kisoissa eniten maaleja, saa siitä tällä hetkellä rahansa takaisin jopa yli 80 kertaisesti.

Kannattaako Suomen voittoon panostaa alkulohkon otteluissa?

Tämä riippuu täysin kertoimista. Tanskaa vastaan saatavat yli 7.00:n kertoimet alkavat mielestämme näyttämään jo siltä, että niiden pelaamista kannattaa vakavissaan harkita.

Miten EM vedonlyöntibonukset toimivat?

Monet nettikasinot tarjoavat erilaisia kampanjoita kisojen alla- sekä kisojen aikana. Kannattaa aina erikseen lukea kyseisen kampanjan säännöt ja ehdot, ennen sen lunastamista. Parhaat vedonlyöntibonukset ovat kuitenkin kooltaan 100%, aina 100-200 € asti.

Miten EM vedonlyönti kertoimet käyttäytyvät?

Toistaiseksi kertoimenlaskijat ovat laskeneet liikkeelle kohtalaisen maltillisia kertoimia, sillä joukkueiden voimasuhteet voivat vielä tulevien kuukausien aikana vaihdella. Kertoimien vaihteluun vaikuttaa mm. avainpelaajien saatavuus (loukkaantumiset, pelikiellot, jne.) ottelupäivän aattona.