Kaikkien jalkapallofanien kiihkeästi odottama EM-turnaus siintää horistontissa ja on täällä nopeammin kuin uskoisikaan. Netin EM-vedonlyöntisivustot tietävät, että vedonlyöntikesästä on tulossa ennennäkemättömän kuuma, joten parhaat niistä ovat jo aloittaneet kisakertoimien tarjoamisen ja tehostaneet toimintaansa tavallista arvokkaammilla tervetuliaisbonuksilla. Kaikki toivovat olevansa se netin ykkössivusto, kun jalkapallon EM 2021 alkaa.

Meille vedonlyönnin ystäville tämä on tietysti loistava uutinen, sillä tervetuliaistarjouksista voi saada paljon etua. Ne parantavat voittomahdollisuuksia, kun lyöt vetoa jalkapallon EM-kisoista. Jotta sinun kisakokemuksesi olisi mahdollisimman hyvä, me Emkisat.comissa olemme käyneet läpi kaikki parhaat vedonlyöntisivustot ja koonneet niiltä sivustollemme parhaat bonukset jalkapallon EM 2021 -turnaukseen. Voit tutustua bonuslistaan alla.

1
4 / 5
TOTAL SCORE

200% upp till 1500kr

Kuinka yllä olevan listan bonukset jalkapallon EM-kisoihin toimivat

Kaikki bonukset ovat tervetuliaistarjouksia, jotka ovat ensi kertaa pelitilin sivustolle avaavien uusien asiakkaiden saatavilla. Kun teet ensitalletuksesi, saat sen päälle tietyn määrän bonusrahaa. Bonusrahan määrä riippuu siitä, millainen on valitsemasi tarjouksen bonusprosentti: 100 %, 200 % vai 500 %. Katso esimerkit alta:

 • 100 % bonus tuplaa tekemäsi talletuksen. Talleta 10 €, niin saat 10 € ylimääräistä pelirahaa, jolloin tilisi yhteissaldo on 20 €.
 • 200 % bonus triplaa tekemäsi talletuksen. Talleta 10 €, niin saat 20 € ylimääräistä pelirahaa, jolloin tilisi yhteissaldo on 30 €.
 • 500 % bonus viisinkertaistaa tekemäsi talletuksen. Talleta 10 €, niin saat 50 € ylimääräistä pelirahaa, jolloin tilisi yhteissaldo on 60 €.

On tärkeää tietää, että kaikilla jalkapallon EM -bonuksilla on maksimisumma, jota enempää bonusrahaa ei voi saada. Jos tarjous on 100 % 100 € asti, tarkoittaa se maksimisbonuksen olevan 100 €.  Bonuksen osalta ei siis ole merkitystä, talletatko uudelle pelitilillesi 100 €, 200 € vai 500 €, sillä saat kaikissa tapauksissa 100 € ekstraa.

Toinen erittäin tärkeä asia ovat kierrätysvaatimukset, jotka koskevat kaikkia vedonlyöntibonuksia. Tämä tarkoittaa, että sinun on lyötävä vetoa tietyllä summalla, ennen kuin voit kotiuttaa bonuksen tai sillä saadut voitot. Katso esimerkki alta:

 • Jos bonuksen arvo on 50 €, ja kierrätysvaatimus on 8-kertainen, on sinun lyötävä vetoa yhteensä 400 € edestä (8 x 50 €).  
 • Jos bonuksen arvo on 100 €, ja kierrätysvaatimus on 6-kertainen, on sinun lyötävä vetoa yhteensä 600 € edestä (6 x 100 €). 

Kaikkia lyömiäsi vetoja ei välttämättä lasketa mukaan kierrätysvaatimuksen täyttämiseen, koska kierrätysehtoihin kuuluu tavallisesti myös minimikerroin. Katso esimerkki alta:

 • Bonuksen minimikerroin on 1.50. Panostat 10 € kertoimella 1.50 ja 10 € kertoimella 1.30. Vain ensimmäinen 10 € lasketaan mukaan bonuskierrätykseen.
 • Bonuksen minimikerroin on 1.50. Panostat 10 € kertoimella 1.60 ja 10 € kertoimella 2.00. Molemmat vedot lasketaan mukaan bonuskierrätykseen, joten kierrätät yhteensä 20 €.

Mistä tunnistaa hyvän jalkapallobonuksen EM 2021 -turnaukseen?  

On olemassa monia eri tekijöitä, jotka vaikuttavat bonuksen arvoon. Osa niistä on enemmän tärkeitä, osa vähemmän, riippuen siitä keneltä kysyy. Yleisesti ottaen voit tunnistaa todella hyvän EM-bonuksen näistä asioista:

 • Matala kierrätysvaatimus ja minimikerroin
 • Kierrätettävissä sekä ennen ottelua lyödyillä vedoilla että live-vedoilla
 • Matala minimitalletusvaatimus (10 €)
 • Korkea bonusprosentti tai maksimibonuksen summa
 • Käytettävissä kaikilla talletustavoilla
 • Kierrätysaikaa on annettu reilusti

Kaikki yllä olevalta listalta löytyvät bonukset jalkapallon EM-kisoihin täyttävät tietysti nämä vaatimukset. Katso alta tarkempaa tietoa aiheesta:

 

CasinoWinner

Unibet

NordicBet

Tervetuliaisbonus

Lyö 1 € veto, saat 10 € ilmaisvedon

100 % 100 € asti

100 % 100 € asti

Vaihtoehtoinen bonus

Kaksi lisäbonusta

Kierrätysvaatimus

Ei kierrätystä

4 x saatu bonus

6 x saatu bonus

Minimikerroin

1.50

1.40

1.50

Aikarajoitus

30 päivää talletuksesta, ilmaisveto 7 päivää

30 päivää

30 päivää

Minimitalletus

10 €

10 euroa

10 euroa

Talletustavat

Skrill ja Neteller kielletty

Trustly, Visa, Skrill, Paysafe, Neteller jne.

Skrill, Neteller ja Paysafecard kielletty

Kierrätysvedot

Pre-match, live, single, yhdistelmä

Pre-match, live, single

Pre-match, live, single, yhdistelmä

 

Lunasta bonus

Lunasta bonus

Lunasta bonus

 

Onko olemassa muita jalkapallon EM-bonuksia kuin tervetuliaistarjoukset?


O

Totta kai on. Kun pelaat vahvasti suomalaisilla vedonlyöntisivustoilla, kuten kolme yllä mainittua, saat usein kampantarjouksia suurten urheilutapahtumien yhteydessä. Voit siis olla varma siitä, että jalkapallon EM-bonukset jatkuvat senkin jälkeen, kun olet lunastanut tervetuliaistarjouksesi. Siirry vain sivuston kampanjaosioon ja katso, mitä on saatavilla.

Vedonlyöntibonukset jalkapallon EM-kisoihin voivat olla oikeastaan mitä tahansa – vain sivuston oma kekseliäisyys on rajana. Tavallisimpia kampanjabonuksia ovat riskittömät vedot ja ilmaiset vedot, joita voidaan tarjoilla mielenkiintoisimpiin otteluihin. Myös tehostetut EM kertoimet antavat mukavasti lisäarvoa, jos ne osuvat omiin pelivalintoihisi.

Verottomat vedonlyöntisivut

Suomalaispelaajana olet siitä hyvässä asemassa, että sinun ei tarvitse maksaa vedonlyöntivoitoistasi veroa, jos et niin halua. Valitse vain jokin EU:n sisälle rekisteröity pelisivusto, niin kaikki saamasi voitot ovat verovapaata tuloa. Verottomat vedonlyöntisivut suomalaisille toimivat yleensä Maltan tai Viron pelilisenssillä, jotka ovat tietysti käytössä myös kaikilla meidän bonuslistaltamme löytyvillä suomenkielisillä vedonlyöntisivustoilla.

Verottomat vedonlyöntisivut ovat hyvä valinta myös siksi, että yllä mainitut lisenssit takaavat pelaajien turvallisuuden. Lisenssiehtoihin kuuluu avoimen bonuspolitiikan ohella muun muassa vastuullinen pelaaminen, josta on kerrottava pelaajille erillisellä sivulla. Sivustolla on myös oltava muutamia vastuullisen pelaamisen työkaluja, kuten panos- ja talletusrajoitus.

Me suosittelemme ehdottomasti valitsemaan verottomat vedonlyöntisivut, kun lähdet hyödyntämään jalkapallon EM-bonuksia. Vedonlyönti on jo itsessään tarpeeksi hankalaa hommaa, joten miksi antaa vielä verottajalle voitoistaan siivu, jos ei ole pakko?

Usein kysytyt kysymykset bonuksista jalkapallon EM-kisoihin 2021

Mitä tervetuliaisbonus tarkoittaa?

Tervetuliaisbonus on tarjous, jota pelisivusto käyttää houkutellakseen uusia pelaajia kokeilemaan palveluaan. Tavallisesti kyseessä on talletusbonus, joka antaa sinulle ylimääräistä pelirahaa ensitalletuksesi yhteydessä. Jos talletat uutena pelaajana 100 €, voit saada esimerkiksi 100 € bonusrahaa.  

Voinko lunastaa tervetuliaisbonuksen, jos minulla on jo pelitili?

Se on mahdollista, mutta ei täysin varmaa. Jos et ole aiemmin lunastanut tervetuliaistarjousta, on hyvin mahdollista, että voit lunastaa bonuksen nyt. Siitä ei kuitenkaan ole mitään takuuta, vaan kaikki on kiinni kyseisestä pelisivustosta. Ota yhteyttä asiakaspalveluun ja kysy heiltä bonuksestasi. He auttavat sinua vahvistamalla, miten asian laita on.

Miksi käyttäisin bonusrahaa vedonlyönnissä jalkapallon EM 2021 -turnauksesta?

Voittomahdollisuuksiaan voi parantaa vedonlyönnissä kahdella tapaa. Ensimmäinen on lyödä vetoa joukkueiden kunnon, keskinäisen historian ja saatavilla olevien kertoimien arvon perusteella. Toinen on hyödyntää bonusrahaa. Vaikka sinun onkin täytettävä bonuksen kierrätysvaatimus lyömällä vetoa tietyllä minimikertoimella, antavat vedonlyöntibonukset silti lisäarvoa, joka parantaa voittomahdollisuuksiasi pitkällä aikavälillä. Saat yksinkertaisesti enemmän pelattavaa.

Millainen on korkea ja millainen matala kierrätysvaatimus?

Se riippuu pitkälti vedonlyöjästä. Jos panostaa yhteen otteluun satoja euroja ja jahtaa suuria voittoja yhdistelmävedoilla, ei mikään kierrätysvaatimus ole oikeastaan korkea. Toisaalta pieniä vetoja yksittäisiin single-kohteisiin lyövälle suurin osa kierrätysvaatimuksista voi tuntua turhan korkeilta.

Jos sitä vastoin vertailemme netin parhaita ja huonoimpia bonuksia, voidaan nyrkkisääntönä sanoa, että alle 10-kertainen kierrätysvaatimus on matala. Myös minimikerroin on aivan yhtä tärkeä kuin kierrätysvaatimuskin. Sen olisi mielestämme oltava 1.60 tai pienempi, jotta sitä voidaan pitää hyvänä.

Tarvitsenko bonuskoodin lunastaessani jalkapallon EM -bonuksen?

On olemassa joitakin vedonlyöntisivustoja, jotka vaativat bonuskoodin käyttämistä tervetuliaisbonuksen lunastamiseksi, mutta suurin osa ei sellaista vaadi. Jos päätät hyödyntää jonkin meidän listaltamme löytyvistä jalkapallon EM -bonuksista, ei sinun tarvitse huolehtia bonuskoodeista.